Skip to content
Menu
Menu

Fogászat és minőség

A Sorridente fogászat dolgozói elkötelezettek a minőség terén. Mit is jelent ez pontosan és miért fontos nekünk, hogy tudásunk legjavát és minőségi munkát nyújtsunk? Pácienseink visszajelzése alapján ezért érdemes hozzánk fordulni:

Szakmai tudás

A magas szakmai tudás megszerzése érdekében fogorvosaink és asszisztenseink folyamatosan képezik magukat. Büszkék vagyunk arra, hogy ezáltal minden igényt kielégítő, egymást kiegészítő, összeforrt szakmai munkát tudunk végezni.

A Sorridente rendelőjében minden területnek megvan a maga specialistája, így a pácienseink rengeteg időt spórolhatnak komplex kezelés esetén. A különféle szakrendelések igénybevétele helyett egy helyen, összehangoltan kezeljük a legbonyolultabb igényeket is. Kollégáink egymással rendszeresen egyeztetve megtalálják a legoptimálisabb gyógymódot, és az adott terület leghivatottabb specialistája fogja elvégezni a különleges szakértelmet igénylő kezeléseket.

Modern felszereltség

A fogászat területén is rohamléptékben fejlődik a technológia. A Sorridentében és a velünk szorosan együttműködő fogtechnikai laboratóriumban ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a legmodernebb felszereltség és a korszerű technológiák rendelkezésre álljanak. Folyamatosan invesztálunk új eszközökbe, minőségi alapanyagokba, melynek köszönhetően a beavatkozások kényelmesebbek és biztonságosabbak lesznek, a kezelések eredménye pedig magáért beszél…

Empátia, félelmek és fájdalommentes kezelések

Az orvosi kezelések során nem elhanyagolható az érzelmek jelentősége. A páciensek félelmei, szorongásai csak megértő, türelmes, odafigyelő magatartással oldhatóak.

Még ebben a felgyorsult világban is óriási jelentősége van annak, hogy a szaktudás mellett érzelmi biztonságot is nyújtson egy fogorvos a páciensei számára. Csak akkor lehet sikeres kimenetelű egy kezelés, ha kialakul a feltétel nélküli bizalom orvos és páciense között.

A Sorridente kedves és végtelenül türelmes csapata elkötelezett a fájdalommentes kezelések biztosításában és a stresszmentes légkör megteremtésében.

Mi természetesnek és érthetőnek tartjuk a félelmeket, ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy soha többé ne kelljen szorongani egy fogászati beavatkozás miatt!

Idő, türelem, slow dentistry

A száj egészségügyi állapotának megőrzése mellett fontos küldetésünk, hogy nyugodt légkörben, egymásra figyelve, türelmesen kezeljük pácienseink aggodalmait, igényeit.

A slow dentistry elvét valljuk, lényege, hogy kellő időt is adjunk tudásunk legjavához.

Nálunk biztos lehet abban, hogy nem csak a legmodernebb eszközöket és módszereket biztosítjuk a kezelések során, hanem a szükséges időt és odafigyelést is.

Pácienseink úgy érzik ezáltal, hogy tényleg jó kezekben vannak.

Fogászat és Garancia

Számunkra a minőség szakmai hitvallás. A fogorvosi eszközök és eljárások fejlődése folyamatos, függetlenül attól, melyik szakirányáról is beszélünk. Hosszú távon is jól működő, esztétikus megoldásokat nyújtani csak összeforrott csapatmunkával és magas minőségű anyagok használatával lehetséges. Rendelőnk minden alkalmazottja rendszeresen vesz részt a területének megfelelő továbbképzéseken, illetve szakmai partnereinktől is hasonló hozzáállást várunk el. Fogtechnikai partnerünk a Ducza Labor, mely a fogpótlások teljes palettáján megbízható minőséget produkál a digitális fogászat mai mércéjének megfelelően. Ezért természetesen jótállást vállalunk az elvégzett, vagy átadott munkákra.

A magasan képzett fogorvosi és fogtechnikusi háttér, a rendelőnkben elérhető prémium minőséggel karöltve garantálja pácienseink elégedettségét.

Kapcsolódó cikkeink